ultravioletBleking av Tenner

Bleking av tenner kan gjøres på i klinikken eller hjemmebleking og metoden som velges blir gjort i samråd med pasienten.

Vi har  mange års erfaring med tannbleking ved vår klinikk. Erfaringene er ulike, men vi har kommet fram til at hjemmebleking er mest kostnadseffektivt.

Klinikkbleking innebærer at en fra tannhelseteamet gjennomfører bleking i tannlegestolen. Man beskytter tannkjøttet  og bleker tennene med et sterkere blekemiddel. Tiden i stolen er begrenset, og blekeresultatet er det man oppnår i løpet av denne tiden. Metoden er mere usikker enn hjemmebleking og egner seg best for dem som ikke har anledning til å bruke blekeskinnen hjemme over flere dager.

Hjemmebleking innebærer at pasienten får en individuelt tilpasset blekeskinne med seg hjem. Denne fylles med et blekemiddel, og brukes i et visst antall timer hvert døgn. Etter fra 7-14 dagers bruk har pasienten oppnådd den fargen på tennene som er ønskelig. Fordelen er  videre at blekeskinnen kan brukes på senere tidspunkt til å «friske opp» tidligere bleking.

Vårt personale har lang erfaring med denne behandlingen og hjelper deg å velge den rette form.