Vi fokuserer på smertefri behandling!

Som pasient hos oss på Perio Tannklinikken i Sandefjord, kan vi love deg at vi vil gjøre alt for at du skal føle deg trygg og at du vil få behandling som er basert på at vi ønsker å forebygge fremfor å reparere.

Om det skulle være behov for behandling er det bra å vite at moderne tannbehandling er smertefri og mye mer vevsbevarende enn før. De fleste av oss ønsker å ha et vakkert smil og nye behandlingsteknikker har gjort det mulig å kunne oppfylle dette ønsket for mange av våre pasienter. Det er viktig at du forteller oss om hvilke ønsker du har for dine tenner slik at vi kan diskutere med deg om hvilke muligheter som finnes.

Skulle du ha behov for akutt behandling vil vi alltid prioritere dette.  Du kan nå oss både på telefon og mail. Vår klinikk er blant de ledende i å ta i bruk digitale teknikker og vi tilbyr alle våre pasienter automatisk innkalling etter behov. Vanligvis vil det være nok med en gang i året. Vi benytter både brev og e-post ved varsling om kontrolltime. Les mer om smertefri behandling her.

Velkommen til oss på Perio Tannklinikken i Sandefjord.