Siste nyhet

Blekings valg – hva er best for deg?

Å skape en vakkert smil kan være en utrolig opplevelse, og mer og mer kunder nå krever et perfekt smil på grunn av kjendiser, medie og markedføring. På grunn av dette gir bedrifter som er levrandører til tannleger bedre materialer som kan forandrer form, farge og linjer av tennene. Det erflere muligheter å finne et produkt man kan få råd til.

Tann bleking

ultravioletTann bleking idag trenger ikke så mye anstrengelse, og det behøver ikke å bli altfor dyrt. Det er effektive løsninger som gir resultater på livstid. Mye har blitt oppdatert i tannblekings område. Konseptet var oppfinnet i midt 80-taler og det har vært mange utviklinger de siste årene. Det er mange ny blekings produkter som nå er tilgjengjelig. Fra over disk produkterfor hjemmebehandling til  proffosjonel tannlege behandling for tannbleking , det er mye å velge fra.

Det fines muligheter til å kjøpe over disk produkter. I de fleste tillfeller er resulaten ikke så effektiv som profesjonelle tann bleking hos tannlege. Det er mange merker blekings geler som er effektive, men det er viktig å spørre en profesjonelle tannlege som kan forklare hvilket produkt erbest for deg.  Noen produkt fungerer ikke så bra, og noen kan faktist ødelegge tenner med å ta borte emalje.  Over disk tannkrem er også veldig populær men hoved fokus er å ta borte flekker. Blekings prosessen oppstå bare på overflate tennene En profesjonelle tannlege kan forklare hvilket produkt gir beste resultat – til et lysere, hvitere smil.

Det meste populære er hjemme behandlinger med kosmetiske tannleger som overvåker. Hos tannlege, er det et personelig mold som blir laget som passer tennene. Kunden fyller opp molden med en foreskrevet gele, og molden er satt over tennene i noen timer. Det er mange slags geler tilgjengelig. Etteren tid er prosesse ferdig med tenner som er hvitere, og med bedre tann struktur. Prossessen er overvåket av tannlege med oppfølging. Kunde kan deretter vedlikehold resultater med ekstra behandlinger i kommende år.

Uansett ogsen tannblekings metoder man velger er det å anbefale en sjekk hos tannlege før bleking fordi tennen må være i god stan før behandling.

Kosmestiske tann bonding

veneersI alle kosmetiske tannbehandling prosedyrene er tann bonding ofte lettest og mest kost effektiv for å reparere en rekke av kosmestiske tann problemmer. Det er en bra løsning til å reparere alt fra mellomrom i tennene, til å reparere avskallet tenner eller en ødlagt og gammel tann. Tann bonding prinsippet erbasert på å bruke en komposit resin fyller. Tannlege legger et tynn lag av plastisk materialle for å dekke feil, og til å kosmetiske forbedre tennene. Tannlege kan deretter manipulere utseende av tannen med å lage en perfekt form, og han kan bestemme nøyaktig farge.  Fordi man kan manipulere farge, er bonding et utmerket alternativ for å korriger flekkete eller misfarget tenner.

Prosededyren er enkel. Ofte små korrigeringer kan bli fullført i et besøk, mens større korrigeringer er det nødvendig å få ytterligere timer. Tannlegen begynner med å legge et milt solution til tannen så det skaper små fuger som kompositen kan sitte fast til. Etter bonding materialle (resin) er anvendtet i flere lag. Fargemuligheter er mange fordi resin er tilgengelig i alle farger.  Etter bestemt farge, vil tannlegen forme resin i flere lag til perfekt form. Sluttresultatet er selfølgelig avhengig av en kreavtiv tannlege. Et høy-frekvens lys er deretter brukt til å herde plasten raskt og overflaten er polert til perfeksjon.

Denne form for behandling kan vanligvis vare mellom syv og elleve år og  dette overstiger liv av tradisjonelle fyllinger. På grunn av alle disse faktorene er tann bonding et praktis løsning til en rekke  tann problemer, og det er en rask og billig allternativ.

Porselen veneers

bondingPorselen veneers er et tynnt overlag som er satt fast til tannen for å gi tannen en helt ny overflatte. Prosedyren gir dramatiske resultater i utseende, og fordi man ‘begynner på nytt’, er det en stor oppussing til nydelig smil. Hvis man har lyst til å forandre form i tenner, linje,avstand, og farge, mulighetene er endeløse. Man har muligheter til å få en helt nytt smil.

Porselen veneers krever erfaringen av en dyktig kosmetiske tannlege til å få en optimal, naturlig resultat. Alle har hørt om marreritt historier om prosedyrer som har gått galt! Fleste av disse sakene er på grunn av en uerfarne tannleger. Derfor, hvis du vurdere denne investeringen er dethelt nødvendig å besøke kvalifisert tannlege.

Hvis du leter etter en helt nytt smil, er porselen veneers den beste behandling for deg. Materiallene brukt i dag er av høy kvalitet. I hendene av en dyktig kosmetiske tannlege, kan man oppnå fantastisk naturlig resultat. Hvis det er for å rett opp, forandre form, ta borte mellomrom, justeringeller forbedring av smilet, kan prosedyrer ikke være lettere. Porselen materialle some er brukt er veldig holdbar og motstandsdyktig. Resultatene vil vare livet ut.